__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Download gratis Meer Selfcare

Groepslessen Yoga

in Dalfsen

Ik geef wekelijkse yogalessen in Dalfsen. De lessen worden gegeven aan kleine groepen en we werken met verschillende yogastijlen.

De groepslessen gaan weer van start zodra de landelijke maatregelen het toelaten.

Wil je nu alvast beginnen met yoga? Dan kun je meedoen met mijn online yogalessen: yoga voor thuis!

Opbouw van de yogalessen

In de lessen werken we met verschillende yogastijlen en methodes, zoals Hatha Yoga, Kundalini yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, bewuste ademhaling en meditatie.

Door te werken met je ademhaling en door het aannemen van verschillende lichaamshoudingen leer je om meer in verbinding te komen met je lichaam. Sommige oefeningen zorgen ervoor dat de energie door je lijf gaat stromen. Andere oefeningen geven juist ontspanning en rust. We sluiten iedere les af met een diepe ontspanning uit de yoga Nidra, zodat je de les kunt integreren en ontspannen naar huis gaat.

Informatie over de yogalessen in Dalfsen in het kort:

  • Maandagen van 19.00 tot 20.15
  • Isis Sofia, Keizersteeg 3, Dalfsen
  • Kosten: 55 euro per maand

Yoga in Dalfsen

In Dalfsen geef ik iedere week op maandag op Locatie bij Isis Sofia. Deze lessen vinden op dit moment online plaats. Ze zullen life weer van start gaan, zodra de landelijke maatregelen het toelaten.


Wil je je alvast aanmelden, of heb je vragen over de lessen?

Neem dan contact met me op via onderstaande button. Wil je nu alvast beginnen met yoga? Neem dan even een kijkje bij mijn aanbod yoga voor thuis!

Yoga lifestyle centre Raalte

Informatie over de yogalessen in Raalte in het kort:

  • Vrijdag van 9.00 tot 10.00
  • Zondag van 10.00 tot 11.00
  • Locatie: Tjalkstraat 2, Raalte
  • Kosten: Neem hiervoor Contact op met Lifestyle Centre Raalte

Yoga in Raalte

Mijn yogalessen in Raalte vinden iedere vrijdag en zondag plaats op Locatie bij Lifestyle Centre Raalte. 

Ook deze lessen vinden op dit moment online plaats. Ze zullen life weer van start gaan, zodra de landelijke maatregelen het toelaten. Ook hier geldt dat we zo gauw mogelijk weer van start gaan zodra het mag en kan.
Als je je alvast wilt aanmelden voor yoga in Dalfsen of vragen hebt over de yogalessen, kun je contact opnemen via onderstaande button. Wil je thuis alvast beginnen met yoga? Dat kan met mijn online yogalessen!

>